top of page

A JAGA deck-ről

A JAGA deck a Jagaber Kft által gyártott mérnöki tetőszerkezet. A termék előnye, hogy gyári körülmények között előre elkészített statikus tervek alapján készül. Így a helyszínre történő szállítás után pár óra alatt tető alá hozható az épület legyen szó családi házról, ipari épületről, csarnokról, magtárról vagy akár lovardáról. 

Cégünk erőssége a teljes körű ügyintézés és kivitelezés ezért, az egész munkafolyamatot magunkra vállaljuk a tervezéstől a kivitelezésig. Igény esetén a tetőfedést és a bádogozást is elvállaljuk.

unnamed.png

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG

Megrendeléseink során fontosnak tartjuk a folyamatos, átlátható kommunikációt ügyfeleinkkel. Együttműködésünk során kezeskedünk az elfogadott árajánlatba foglaltakért és a szerződött feltételek betartásáért. Tisztességes árajánlatot készítünk a megrendelő igényeit és a tervezett vagy meglévő szerkezet biztonságát szem előtt tartva.

 

Folyamatos kapcsolattartást, személyes egyeztetést ás tanácsadást biztosítunk ügyfeleinknek a tervezés kezdetétől a kivitelezés befejeztéig. 

IMG_20211215_100525_edited.jpg

MINŐSÉGI ANYAGHASZNÁLAT

 

Munkáink során tetőszerkezeteink elkészítéséhez tanúsítvánnyal rendelkező Norm C24 válogatott, minősített, mind a négy oldalán gyalult és élcsiszolt, a legmagasabb kritériumoknak megfelelő első osztályú fa anyagot használunk. Ezek előnye, hogy a jelezett maximális víztartalmuk 18% tehát felhasználás közben nem reped, visszatartja a kártevőket és gátolja a szaporodásukat. 

A fa elemeket összekapcsoló szeglemezek is a legmagasabb standardoknak és követelményeknek kell megfelelniük ezért cégünk csak kiemelkedően kemény, horganyzott acélból készült szeglemezeket használ.

IMG_20211215_101121_edited.jpg

PROFI MUNKAVÉGZÉS

 

Építész munkatársaink már a tervezés során szaktanácsadást tudnak nyújtani a megfelelő csomópontok kialakításához az építész kollégák számára. A Jagaber Kft. lakossági szaktanácsadást is vállal, így velünk is megterveztetheti tetőszerkezetét.

Az előregyártott szeglemezes tető terveit statikus partnereink készítik meghatározva az adott projekthez szükséges anyagmennyiséget, a szeglemezek darabszámát valamint azok elhelyezését ezzel előkészítve az üzemben dolgozók munkáját.

Épületasztalosaink magasan képzettek, több éves gyakorlattal állnak rendelkezésre. Precíz és gyors munkájukat a cég modern gépparkja segíti. A tervekhez előre kalkulált faanyagot körfűrésszel szabják méretre, valamint a horganyzott acél szeglemezeket 30 tonnás hidraulikus nagynyomású présgéppel préselik a megfelelő helyre.

Partnereink:

EM-Logo_21_fekete_szöveggel.png
IGM-jaga.png
logo-MiTek-jaga.png
pillér invest.png
bottom of page